Gustav Mahler "Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten."

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


word_vriend_van_de_harmonie

Word vriend van de harmonie!

Beste muziekliefhebber,

Wij zijn de Koninklijke Katholieke Harmonie Kunst & Vreugd Beveren. Wij zijn een groep gemotiveerde muzikanten van alle leeftijden die graag samen musiceren. Je kent ons misschien van één van onze concerten. Sinds januari 2018 zijn wij gestart met een nieuw concept; “de Vrienden van de Harmonie”. Zo maken wij het mogelijk om enthousiaste muziekliefhebbers te laten meegenieten van de gebeurtenissen binnen onze vereniging. Voor een jaarlijkse bijdrage van slechts 20 euro, geniet je als vriend van de harmonie van tal van voordelen gelinkt aan onze activiteiten:

  • Wij houden je op de hoogte van onze activiteiten adhv een nieuwsbrief.
  • Indien je tijdig aanwezig bent voor een concert in CC Ter Vesten mag je als eerste de zaal betreden en houden wij de beste plaatsen voor je vrij (gelieve dit wel te vermelden bij je aankoop van de concerttickets).
  • Ter bedanking van je steun word je voor het concert vermeld op het grote scherm en in ons programmaboekje (indien je dit niet wenst, gelieve ons dit te melden).
  • Bovendien maak je kans op het winnen van een gratis concertticket.
  • Je wordt uitgenodigd om met ons het Sint Cecilia feest mee te vieren.
  • We nodigen je uit op onze jaarlijks “open repetitie”.

Meer gedetailleerde info over deze voordelen zal je vinden in onze nieuwsbrieven (+/- 4 per jaar). Indien je interesse hebt, verwelkomen wij je graag als vriend van onze harmonie! Bijgevoegd vind je een inschrijvingsformulier zodat we alle nodige gegevens hebben. Het ingevulde inschrijvingsformulier kan u ons bezorgen via vriendenvan@kunstenvreugd.be of onze leden. De bijdrage van 20 euro kan je overschrijven op BE03 0682 0004 8884 met als mededeling “Vrienden van de Harmonie”. Alvast bedankt voor het steunen van onze harmonie!

Met vriendelijke groeten,

Yentl & Maaike

word_vriend_van_de_harmonie.txt · Laatst gewijzigd: 2021/05/11 20:41 door peter

Paginahulpmiddelen