Gustav Mahler "Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten."

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


orkest_-_jeugd

Jeugd

De jeugdharmonie is een levendige bende van een 30-tal jonge muzikanten van verschillende leeftijd en niveau. Enerzijds zijn er de nog jonge muzikantjes die al enkele jaren in ons instaporkest “de Mini’s” spelen en een hoger niveau aankunnen. Anderzijds zijn er muzikanten die in hun middelbare of hogere graad op de muziekschool zitten en die benieuwd zijn naar samen musiceren met een heel orkest. Dit wordt extra aangemoedigd aangezien het vak samenspel op de muziekschool kan gevolgd worden bij onze harmonie onder de vorm van de alternatieve leercontext (ALC). Deze bende wordt aangevuld met jongeren die hun opleiding aan de academie hebben afgerond en graag muziek willen blijven spelen.

Naast musiceren maakt dit orkest ook tijd voor allerlei nevenactiviteiten, zoals schaatsen op de ijspiste in Beveren en een pretpark bezoek. Daarnaast gaat de jeugd elk jaar op repetitieweekend, waar ook andere leuke activiteiten op de planning staan zoals thema-avonden, namiddagspelen of gaan bowlen. Neem maar eens een kijkje bij de fotoalbums op de website, op onze facebookpagina “Jeugdharmonie & Mini's “Kunst & Vreugd” - Beveren Waas” of op onze Instagram (https://www.instagram.com/jeugd_en_minis/ ).

De jeugdharmonie repeteert elke zondagochtend van 10u30 tot 12u00.

Hieronder kun je het filmpje vinden van de jeugdharmonie op het 9th International Youth Music Festival I. Dit was tussen 5 & 8 juli 2018 in Bratislava.

orkest_-_jeugd.txt · Laatst gewijzigd: 2022/03/27 12:19 door peter

Paginahulpmiddelen